Säästä rahaa

Tulevien ideoiden, projektien tai seikkailujen toteuttamiseen.

Nordax Tuottotili

Vuosikorko: 3,55%

Avausmaksu: 0 €

Nostojen lukumäärä: 12 maksutonta nostoa/vuosi, sen jälkeen veloitamme 1 % noston määrästä, kuitenkin vähintään 25 €

Kertynyt korko lasketaan vuoden todellisten päivien mukaan, eli 365 päivää kaikkina vuosina paitsi karkausvuosina, jolloin korko lasketaan 366 päivän mukaan. Korko maksetaan vuoden vaihteessa tilillesi. Jos päätät lopettaa tilisi ennen tätä, maksetaan tilillä oleva summa sekä kertyneet korot lopetuspäivään asti etukäteen ilmoitetulle vastatilille.

Avaa Tuottotili
Laske tuottosi

Talletussuoja

Tuottotilillämme saat hyvän koron ilman määräaikaisuutta. Tili on Ruotsin finanssihallinnon (Riksgälden) hyväksymä ja kuuluu Ruotsin valtion talletussuojan piiriin. Tämän vuoksi varasi ovat turvassa meillä.

Talletussuoja antaa sinulle oikeuden meille tallettamiisi varoihin, enintään 1 050 000 SEK. Korvaus koskee yhtä asiakasta ja yhtä luottolaitosta. Sinun talletussuojasi pätee siis luottolaitoksessa NOBA Bank Group AB (publ), riippumatta onko sinulla tuottotili tuotemerkkien Nordax tai Bank Norwegian kautta. Jos sinulla on tili yhdessä toisen tilinhaltijan kanssa, niin tallettussuoja on henkilökohtainen. Korvaukseen ei vaikuta, jos sinulla on velkaa pankille. Tämän summan lisäksi, tilinhaltijalla on lain mukaan mahdollisuus saada korvauksia tiettyihin transaktioihin liittyen, esimerkiksi asunnon myynti, enintään 5 000 000 SEK. Ruotsin finanssihallinto maksaa varat 7 työpäivän kuluessa pankin konkurssista tai kun Finanssivalvonta on päättänyt talletussuojan toteuttamisesta.

Lue lisää talletussuojasta
Lisää tietoa kuluttajansuojalaista

Talletuskorkohistoria

Talletussuoja

Avaa Tuottotili hyvällä korolla

Aloita säästäminen
Odotettu tuotto
5 717 €
Tuottotilin korko
3,55 %
Aloita säästäminen

Aloita säästäminen

Nordax Tuottotili

Vuosikorko3,55%
Avausmaksu0€
Nostojen lukumäärä12 maksutonta nostoa/vuosi, sen jälkeen veloitamme 1 % noston määrästä, kuitenkin vähintään 25 €Talletuskorkohistoria

Yleiset ehdot

Avaa Tuottotili

Usein kysyttyä - Tuottotili

Onko sinulla kysyttävää?

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Rekisterinumero: 556647-7286

Toimipaikka: Tukholma, Ruotsi

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank