Säästä rahaa

hyvällä korolla tulevien ideoiden, projektien tai seikkailujen toteuttamiseen.

Avaa säästötili hyvällä korolla

Talletusmäärä

Talletusaika

Korko -

 %

Odotettu tuotto

 €
Korkotiedot

Nordax Tuottotili

Säästösumma: jopa 100.000
Korko: 0,40 %  (vaihtuva)
Nostojen lukumäärä: 12 maksutonta nostoa/vuosi, sen jälkeen veloitamme 1 % noston määrästä, kuitenkin vähintään 25

Karttuva korko lasketaan toteutuneista päivistä ja perustuu 365 päivää sisältävään vuoteen. Korko maksetaan tilillesi vuoden lopussa tai tilin lopettamisen yhteydessä.

Turvallinen säästötili

Säästötililtämme saat hyvän koron ilman määräaikaisuutta. Voit tallettaa jopa 100.000 . Tili on Ruotsin finanssihallinnon (Riksgälden) hyväksymä ja kuuluu Ruotsin valtion talletussuojan piiriin. Tämän vuoksi säästörahasi ovat turvassa meillä.

Talletussuoja antaa sinulle oikeuden meille tallettamiisi rahoihin, takuusumman vapauttamiseen mennessä karttunut korko mukaan luettuna. Talletussuoja kattaa enintään 1 050 000 SEK. Ruotsin finanssihallinto maksaa varat 7 työpäivän kuluessa talletussuojan toteutumisen jälkeen. Lue lisää talletussuojasta alla olevan linkin kautta.

Lisää tietoa kuluttajansuojalaista

Talletuskorkohistoria

Toimi näin

  1. Täytä alla oleva hakemus. Lähetämme sen kotiosoitteeseesi allekirjoitettavaksi. Voit myös tulostaa hakemuksen ja palauttaa sen osoitteeseen: Nordax Bank AB (publ), Info NX 100, Tunnus 5016643, 00003 Vastauslähetys.
  2. Lähetä allekirjoitettu hakemus ja kopio voimassa olevasta passista tai henkilökortista meille. Jos asut ulkomailla, tarvitsemme kopion voimassa olevasta passistasi.
  3. Kun hakemuksesi on käsitelty, saat todistuksen tilin avaamisesta ja ohjeet siitä, kuinka talletat rahaa tilillesi.