Kuljetusalan lakon takia helmikuun laskusi toimitus saattaa viivästyä. Voit tarkistaa laskun maksutiedot kirjautumalla Omille sivuille.

Asiakkaille

Haluamme, että tunnet asiakkaanamme olosi turvalliseksi ja saat kaiken tarvitsemasi tiedon. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina soittaa meille.

Omat Sivut

Omilla Sivuilla näet kaikki lainaasi liittyvät tiedot.

KIRJAUDU SISÄÄN

FAQ - Bank Norwegian

Hae lisälainaa

Hae lisää lainaa

Hyvä asiakkaamme, kun hoidat lainaasi hyvin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden hakea lisää lainaa. Lainaa voi hakea yhteensä jopa 60.000 euroon saakka (sisältäen nykyisen lainasi). Uusi laina ei yhdisty automaattisesti nykyiseen lainaasi.

Lainan myönnön edellytyksenä on, että nykyisen lainasi viimeisin kuukausierä on maksettu maksusuunnitelman mukaisesti. Jos lainasi on uusi, tulee lainasi ensimmäinen kuukausierä olla maksettuna ennen kuin voit hakea lisää lainaa. Jos olet ottanut meiltä aikaisemmin lisää lainaa, tulee lainasi viimeisimmät kolme kuukausierää olla maksettuna maksusuunnitelman mukaisesti, ennen kuin voit hakea lisää lainaa.

Muuten perusvaatimukset ovat samat kuin nykyisessä lainassasi.

Hae lisää lainaa

Hae maksuvapaata kuukautta

Maksuvapaa kuukausi

Suuret ja yllättävät menot tulevat usein samaan aikaan. Silloin on hyvä tietää, että tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kolmeen maksuvapaaseen kuukauteen vuosittain.

Kun hyödynnät maksuvapaan kuukauden, lainapääoma kasvaa hieman, koska korko ja tilinhoitomaksu lisätään lainapääomaasi. Myös tulevat kuukausierät nousevat hieman, koska takaisinmaksuaika pysyy ennallaan. Maksuvapaan kuukauden hakeminen edellyttää, että olet maksanut edeltävät kolme kuukausierää maksuaikataulusi mukaisesti ja ollut asiakkaanamme vähintään kolme kuukautta. Maksuvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä kuukausia.

Kirjaudu sisään omille sivuille, missä voit rekisteröidä maksuvapaan kuukauden

Hae Lainaturvaa

Lainaturva

Lainaturva on vapaaehtoinen vakuutus, joka voi lisätä taloudellista turvaasi odottamattomissa tilanteissa. Jos sairastut tai joudut työttömäksi, lainaturvavakuutus voi vastata lainasi takaisinmaksusta. Kuolemantapauksessa vakuutus voi maksaa jäljellä olevan lainan 60 000 € asti.

Lue lisää lainaturvavakuutuksesta

Sinulle, joka otit lainaturvavakuutuksen ennen 14.10.2019

Electronic invoice

E-lasku

Haluamme tehdä laskujen vastaanottamisen helpoksi. Voit vastaanottaa kuukausittaisen laskusi sähköisessä muodossa suoraan verkkopankkiisi paperilaskun sijaan. E-laskun maksaminen on vaivatonta, saat laskun tiedot suoraan verkkopankkiisi, jossa voit tarkistaa tiedot sekä vahvistaa laskun. Voit aktivoida E-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi. Palvelu on maksuton. Jos sinulla on kysyttävää E-laskun aktivoinnista, pyydämme ottamaan yhteyttä omaan pankkiin.

Takaisinmaksuajan pidennys

Alenna kuukausierää pidentämällä laina-aikaa

Kun pidennät lainan takaisinmaksuaikaa, kuukausittainen maksu pienenee. Pienin mahdollinen kuukausierä on 15 € ja yhden lainan ottajista tulee olla alle 75-vuotias maksuajan päättyessä. Huomioi kuitenkin, että lainan kokonaiskustannus kasvaa, kun pidennät maksuaikaa.

Kirjaudu sisään omille sivuille, missä voit hakea takaisinmaksuajan pidennystä

Jos sinun ei ole mahdollista käyttää sähköisiä palvelujamme, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 030-603 60 60.

Voit hakea lainan kokonaissummasta riippuen eripituisia maksuaikoja.
Lainan määrä on pienempi kuin 3 000 €: jopa 8 vuotta
Lainan määrä on 3 000 – 50 000 €: jopa 15 vuotta

Lasku ja sen maksaminen

Jos et ole saanut laskua ajallaan tai sinulla on kysyttävää laskustasi tai maksuvaihtoehdoista, löydät vastaukset kysymyksiisi täältä.

Tee talletus

Talletukset tuottotilillesi

Säästötilitalletukset tehdään Nordean pankkitilimme kautta IBAN: FI5718203000030759, BIC: NDEAFIHH. 
Anna viitteenä säästötilisi numero. Löydät sen tiliott
eestasi tai muusta kirjeenvaihdosta. Voit tallettaa säästötilillesi enintään 100.000 €. Lähetämme sinulle vahvistuksen, kun tilisiirtosi on saapunut meille.

Talletussuoja antaa sinulle oikeuden meille tallettamiisi rahoihin, takuusumman vapauttamiseen mennessä karttunut korko mukaan luettuna. Talletussuoja kattaa enintään 1 050 000 SEK. Ruotsin finanssihallinto maksaa varat 7 työpäivän kuluessa talletussuojan toteutumisen jälkeen. Lue lisää talletussuojasta alla olevan linkin kautta.

 

Tee nosto

Nostot tuottotililtäsi

Nostat rahaa säästötililtäsi täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen postimaksuttomaan osoitteeseemme.

Kun olemme saaneet täyttämäsi nostolomakkeen, siirrämme rahat ilmoittamallesi tilille ja lähetämme sinulle vahvistuksen. Rahat näkyvät tililläsi noin 4 pankkipäivän päästä siitä, kun olemme vastaanottaneet täyttämäsi lomakkeen.

Tilaa lomake kotiin

Muuta tiliä, jolle maksamme rahat

Jos haluat tehdä muutoksia tiliin, jolle maksamme rahasi, täytä lomake ja lähetä se postimaksuttomaan osoitteeseemme. 

Liitä kirjeeseen kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta (henkilökortti tai passi). Lähetämme sinulle vahvistuksen, kun muutos on tehty.

Jos muutat tilin tietoja noston tai säästötilisi lopetuksen yhteydessä, teemme tilimuutoksen turvallisuussyistä maksua edeltävänä päivänä.

Tilaa saldotiedot

Tilaa tiliote

Haluatko tietää, miten talletuksesi on kehittynyt?  Lähetämme tammikuun lopussa laskelman edellisen vuoden aikana karttuneesta korosta. Toimitamme tiedot maksetuista tai pääomalle karttuneista koroista Ruotsin veroviranomaiselle (Skatteverket). He toimittavat tiedon Suomen veroviranomaiselle. Olet itse vastuussa korkotuottojen ilmoittamisesta ja veroilmoituksen verovähennysten tekemisestä. Emme ole velvollisia tekemään verovähennyksiä, tai pidättämään veroja maksetuista tai pääomitetusta korosta.

Jos haluat tietoja säästöjesi kehityksestä kesken vuoden, ilmoita tietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin lähetämme tiedot sinulle. Palvelemme sinua myös puhelimitse ja sähköpostitse. Tämänhetkiset ja toteutuneet korot näet alta.

Toteutuneet korot

Sulje tili

Sulje tuottotili

Voit sulkea tilin täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen postimaksuttomaan osoitteeseemme. Kun tili suljetaan, säästöpääoma ja sille kertynyt korko siirretään ilmoittamallesi tilille. Rahat näkyvät tililläsi 4 pankkipäivän päästä siitä, kun olemme saaneet oikeilla tiedoilla varustetun lomakkeen.

Toimitamme korkotiedot Ruotsin veroviranomaiselle (Skatteverket), joka puolestaan toimittaa ne edelleen Suomen veroviranomaiselle. Huomaa, että emme pidätä veroa maksetusta tai pääomaan lisätystä korosta. Tilinomistaja vastaa siis itse korkotulojen ilmoittamisesta veroilmoituksessaan. 

Kun tili on suljettu, lähetämme sinulle vahvistuksen, jossa on tiedot korosta ja kertyneestä korosta.