Two people smiling

OLEMME

Aina tukenasi

Haluamme, että tunnet asiakkaanamme olosi turvalliseksi ja saat kaiken tarvitsemasi tiedon. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, voit aina soittaa meille.

Hae lisälainaa

Lisälaina

Hyvä asiakkaamme, koska  olet hoitanut lainaasi hyvin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden lainasumman korottamiseen. Voit hakea lainasi korottamista jopa 60.000 euroon saakka ilman uutta avausmaksua. Perusvaatimukset lisälainan hakemiseksi ovat samat kuin nykyisessä lainassasi. Lisäksi nykyisestä lainastasi tulee olla kolme edellistä kuukausierää maksettuna. Jos hakemasi lainan kokonaissumma on 40 000€ tai enemmän, vaaditaan hakemukselle rinnakkaishakija.

HAE LISÄLAINAA

Hae maksuvapaata kuukautta

Maksuvapaa kuukausi

Käytössäsi on kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuosittain, jotka eivät voi olla peräkkäisiä. Maksuvapaan kuukauden edellytyksenä on, että vähintään edelliset kolme kuukausierää on suoritettu eräpäivään mennessä.

Huomioithan, että maksuvapaan kuukauden kuukausierä sisältäen koron sekä kulut siirretään takaisin lainan velkapääomaan, ja lainan takaisinmaksuaika pysyy samana. Tämän seurauksena kuukausieräsi tulee nousemaan seuraavasta laskutuksesta lähtien.

Hae Lainaturvaa

Lainaturva

Lainaturva on vapaaehtoinen vakuutus, joka voi lisätä taloudellista turvaasi odottamattomissa tilanteissa. Jos sairastut tai joudut työttömäksi, lainaturvavakuutus voi vastata lainasi takaisinmaksusta. Kuolemantapauksessa vakuutus voi maksaa jäljellä olevan lainan 40.000 € asti. Alla olevasta linkistä voit lukea lisää lainaturvasta, sen vakuutusehdoista ja rajoituksista, ja sieltä voit myös hakea lainaasi lainaturvan.

Lue lisää ja tee hakemus

Electronic invoice

E-lasku

Haluamme tehdä laskujen vastaanottamisen helpoksi. Voit vastaanottaa kuukausittaisen laskusi sähköisessä muodossa suoraan verkkopankkiisi paperilaskun sijaan. E-laskun maksaminen on vaivatonta, saat laskun tiedot suoraan verkkopankkiisi, jossa voit tarkistaa tiedot sekä vahvistaa laskun. Voit aktivoida E-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi. Palvelu on maksuton. Jos sinulla on kysyttävää E-laskun aktivoinnista, pyydämme ottamaan yhteyttä omaan pankkiin.

Takaisinmaksuajan pidennys

Alenna kuukausierää pidentämällä laina-aikaa

Kun pidennät lainan takaisinmaksuaikaa, kuukausittainen maksu pienenee. Pienin mahdollinen kuukausierä on 15 € ja yhden lainan ottajista tulee olla alle 75-vuotias maksuajan päättyessä. Huomioi kuitenkin, että lainan kokonaiskustannus kasvaa, kun pidennät maksuaikaa.

Tee talletus

Talletukset tuottotilillesi

Säästötilitalletukset tehdään Nordean pankkitilimme kautta IBAN: FI5718203000030759, BIC: NDEAFIHH. 
Anna viitteenä säästötilisi numero. Löydät sen tiliott
eestasi tai muusta kirjeenvaihdosta. Voit tallettaa säästötilillesi enintään 100.000 €. Lähetämme sinulle vahvistuksen, kun tilisiirtosi on saapunut meille.

Ruotsin talletussuoja antaa sinulle oikeuden meille tallettamiisi rahoihin, takuusumman vapauttamiseen mennessä karttunut korko mukaan luettuna. Enimmäiskorvaus on 950.000 SEK. Ruotsin finanssihallinto (Riksgälden) maksaa varat 7 työpäivää talletussuojan laukeamisen jälkeen.

Tee nosto

Nostot tuottotililtäsi

Nostat rahaa säästötililtäsi täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen postimaksuttomaan osoitteeseemme.

Kun olemme saaneet täyttämäsi nostolomakkeen, siirrämme rahat ilmoittamallesi tilille ja lähetämme sinulle vahvistuksen. Rahat näkyvät tililläsi noin 4 pankkipäivän päästä siitä, kun olemme vastaanottaneet täyttämäsi lomakkeen.

Tilaa lomake kotiin

Muuta tiliä, jolle maksamme rahat

Jos haluat tehdä muutoksia tiliin, jolle maksamme rahasi, täytä lomake ja lähetä se postimaksuttomaan osoitteeseemme. 

Liitä kirjeeseen kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Lähetämme sinulle vahvistuksen,
kun muutos on tehty.

Jos muutat tilin tietoja noston tai säästötilisi lopetuksen yhteydessä, teemme tilimuutoksen turvallisuussyistä maksua edeltävänä päivänä.

Tilaa saldotiedot

Tilaa tiliote

Haluatko tietää, miten talletuksesi on kehittynyt?  Lähetämme tammikuun lopussa laskelman edellisen vuoden aikana karttuneesta korosta. Toimitamme tiedot maksetuista tai pääomalle karttuneista koroista Ruotsin veroviranomaiselle (Skatteverket). He toimittavat tiedon Suomen veroviranomaiselle. Olet itse vastuussa korkotuottojen ilmoittamisesta ja veroilmoituksen verovähennysten tekemisestä. Emme ole velvollisia tekemään verovähennyksiä, tai pidättämään veroja maksetuista tai pääomitetusta korosta.

Jos haluat tietoja säästöjesi kehityksestä kesken vuoden, ilmoita tietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin lähetämme tiedot sinulle. Palvelemme sinua myös puhelimitse ja sähköpostitse. Tämänhetkiset ja toteutuneet korot näet alta.

TOTEUTUNEET KOROT

Sulje tili

Sulje tuottotili

Voit sulkea tilin täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen postimaksuttomaan osoitteeseemme. Kun tili suljetaan, säästöpääoma ja sille kertynyt korko siirretään ilmoittamallesi tilille. Rahat näkyvät tililläsi 4 pankkipäivän päästä siitä, kun olemme saaneet oikeilla tiedoilla varustetun lomakkeen.

Toimitamme korkotiedot Ruotsin veroviranomaiselle (Skatteverket), joka puolestaan toimittaa ne edelleen Suomen veroviranomaiselle. Huomaa, että emme pidätä veroa maksetusta tai pääomaan lisätystä korosta. Tilinomistaja vastaa siis itse korkotulojen ilmoittamisesta veroilmoituksessaan. 

Kun tili on suljettu, lähetämme sinulle vahvistuksen, jossa on tiedot korosta ja kertyneestä korosta.