Customer ratings

Reklamaatiot

Anna palautetta

Auta meitä kehittymään

Palautteesi on meille tärkeä ja se auttaa meitä kehittymään. Kuuntelemme sinua mielellämme, jos et ole tyytyväinen palveluumme. Toivomme, että olet meihin yhteydessä ensisijaisesti puhelimitse 030 603 6060 voidaksemme vastata kysymyksiisi ja selvittää mahdolliset väärinkäsitykset.

Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit kääntyä vastuuhenkilömme puoleen: Nordax Bank AB (publ), Malin Jönsson, PL 4620, 00002 Helsinki tai lähettää sähköpostia meille osoitteeseen: info@nordax.fi (Laina) tai talletus@nordax.fi (Talletus). Ilmoitathan, mitä asiasi koskee, ja annathan yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Käsittelemme kaikki reklamaatiot Ruotsin Finanssivalvonnan ohjeiden mukaisesti.

Mikäli olet tyytymätön tarjoamaamme ratkaisuun, voit kääntyä Kuluttajariitalautakunnan puoleen: www.kuluttajariita.fi/, Hämeentie 3, PL 306, 00531 Helsinki, puh. 029 566 5200 tai  eurooppalaisen verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin puoleen riidan ratkaisua varten, katso linkki: www.ec.europa.eu/consumers/odr/.  Voit myös ottaa yhteyttä Vakuutus- ja Rahoitusneuvontaan: www.fine.fi/, puh. 09 6850 120. FINEn tehtävänä on selvittää valitusasioita sekä antaa neuvoja vakuutus-, pankki- ja arvopaperiasiakkaille ongelmatilanteissa. Voit myös saada asian ratkaistua yleisessä tuomioistuimessa Suomessa soveltaen Suomen lakia.

Ruotsissa voit ottaa yhteyttä joko Yleiseen valituslautakuntaan (Allmänna reklamationsnämnden): www.arn.se/, puh. +46 (0)8 508 86 000, tai Kuluttajien Pankki- ja finanssivirastoon (Konsumenternas Bank- och finansbyrå): www.konsumentbankbyran.se/, puh. +46 8 22 58 00.

Mikäli reklamaatiosi koskee sinulle lähetettyä henkilökohtaista lainatarjousta
Lähetämme muutaman kerran vuodessa tarjouksia, joissa kerromme toiminnastamme ja lainapalveluistamme.

Ostamme osoitetietosi Bisnode Finlandilta.
MyBisnode-palvelun kautta voit itse veloituksetta tarkistaa mitä tietoja sinusta on tallennettu Bisnoden rekistereihin sekä hallita omia tietojasi https://finland.bisnode.fi/mybisnode/.

Jos et halua meiltä postia jatkossa, otathan meihin yhteyttä, niin lisäämme osoitteesi postituskieltolistallemme. Huomioithan, että osoitepoiminta tulevien kuukausien kirjeisiin on jo mahdollisesti tehty ennen pyytämääsi postituskieltoa, joten voit vielä saada tarjouksia postitse 6-8 viikon aikana.

Uusi tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan EU:ssa 25. toukokuuta 2018. Se korvaa henkilötietolain (HeTiL) ja sisältää korotetun suojan henkilötietojen käsittelyssä sekä lisää oikeuksiasi asiakkaana. Sinulla on muun muassa oikeus tietää, miten ja miksi käsittelemme henkilötietojasi.