Vakuudettomat lainat

Lainaa 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon. Korko 5,9–19,9 %. Rahoita elämän erilaiset tarpeet.

Seuraava

Lainaa jopa 60.000 euroa

Toivottu lainamäärä

Takaisinmaksuaika

Esimerkkikorko

Nimelliskorko 8.9 %
Tod. vuosikorko 9.84 %

Säädä korkoprosenttia

Kuukausierä

Näin olemme laskeneet

Lainasummasta ja takaisinmaksuajasta riippuva todellinen vuosikorko: 6,26 % – 32,05%. Takaisinmaksuaika vakuudettomalle lainalle: 1–15 vuotta

Esimerkkilaskelma:
Esimerkkikorko 8,9%, todellinen vuosikorko 10,82%, takaisinmaksuaika 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 89 €. Kuukausierä tällöin 214 €/kk ja takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan tällöin 12 830 € (joulukuu 2022).

What do you long for?

Mitä tarvitset?

Onko sinulla idea, jonka olet halunnut toteuttaa jo pitkään? Olipa se millainen tahansa, me Nordax Bankissa haluamme auttaa sinua toteuttamaan haaveesi, kun olet itse valmis. Olemme vastuullisen luotonannon asiantuntijoita ja pidämme hyvin harkituista valinnoista.

Sen on oltava kaiken sen arvoista

Rahan lainaaminen tarkoittaa aina, että raha maksaa pitkällä aikavälillä hieman enemmän. Tämä on hyvä muistaa lainaa haettaessa. Mielestämme lainaaminen kannattaa ilman muuta, jos raha käytetään hyvin harkittuun hankintaan tai jos se tasapainottaa taloutta.

How you apply

Näin se onnistuu

Haluamme, että matkasi idean toteuttamiseen on mahdollisimman sujuva. Pyrimme välttämään turhaa paperin kulutusta ja etanapostin käyttöä hyödyntämällä käteviä sähköisiä prosesseja.

 Our most common loans

Asiakkaana meillä

Asiakkaanamme olet aina keskipisteessä. Tästä on osoituksena erinomainen asiakastyytyväisyytemme, jota pyrimme aina parantamaan entisestään. Haluamme, että koet tulevasi nähdyksi ja kuulluksi. Siksi voit aina soittaa meille, jos sinulla on lainaasi koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita.