Vakuudettomat lainat

Lainaa 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon. Korko 8,99% - 19,29%. Rahoita elämän erilaiset tarpeet.

Vakuudeton laina

Hae lainaa
Lainalaskuri

Lainaa elämän eri tilanteisiin

Seuraava
Kuukausierä
209 €
Nimelliskorko
8,99 %
Tod. vuosikorko
9,94 %

Lainasummasta ja takaisinmaksuajasta riippuva todellinen vuosikorko: 9.89% – 44,20%. Takaisinmaksuaika vakuudettomalle lainalle: 1–20 vuotta

Esimerkkilaskelma: Jos lainasumma olisi 10 000€, esimerkkikorko 13,50%, todellinen vuosikorko 15,65%, takaisinmaksuaika 10 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 89 €. Kuukausieräksi muodostuisi tällöin 224€/kk ja takaisinmaksettava summa olisi tällöin 19 080 € (toukokuu 2024)

Vakuudeton laina

Suunnitteletko remonttia, auton ostamista tai vaikkapa uuden jääkaapin hankintaa? Vakuudettomalla lainalla voit rahoittaa kaikki elämän tarpeet. Onko sinulla paljon muita lainoja ja luottoja? Yhdistele ne yhdelle vakuudettomalle lainalle ja katso, miten laskea kuukausikustannuksiasi.

 1. Lainasumma 1 000 - 60 000€
 2. Korkoprosentti 8,99% - 19,29%. Asiakaskohtainen korkoprosentti riippuu mm. lainasummasta, tuloistasi ja taloutesi kokonaistilanteesta.
 3. Laina-aika 1-20 vuoden välillä valintasi mukaan.
 4. Mahdollisuus lainaturvavakuutukseen.
Vakuudeton laina

Hae vakuudetonta lainaa

Täytä lainahakemus sähköisesti

Täytä vakuudettoman lainan hakemus verkossa ja lähetä se meille. Tässä kohtaa voit myös laskea mukaan muut lainasi ja luottosi, jos haluat yhdistellä ne yhdelle lainalle. Näin voit laskea kuukausikustannuksiasi.

Allekirjoita pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Tarkistamme luottotietosi ja arvioimme taloudellisen tilanteesi. Kun olemme hyväksyneet lainahakemuksesi, tulee sinun kirjautua Omille sivuille, jossa voit hyväksyä ehtomme ja allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi sekä lähettää tarvittavat liitteet.


Laina maksetaan tilillesi

Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja me olemme tarkistaneet sopimuksen sekä liitteet, siirrämme rahat tilillesi. Lainahakemuksen käsittelyaika on 2-3 pankkipäivää.

Kokeile lainalaskuria

Kuka voi lainata meiltä?

Sinun on täytettävä joitakin perusvaatimuksia, jotta voimme ottaa vastaan lainahakemuksesi.

 1. Sinun on oltava vähintään 23-vuotias
 2. Vakituiset vuositulosi on oltava vähintään 15 000€
 3. Olet asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta
 4. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
Kuka voi lainata meiltä?
Vakuudettoman lainan korko

Vakuudettoman lainan korko

 1. Korko on asiakaskohtainen, joten se voi asettua 8,99%-19,29% välille. Koron suuruuteen vaikuttaa lainasumma, tulosi, taloudellinen tilanteesi ja jos sinulla on muita lainoja.
 2. Vakuudeton laina on annuiteettilaina, jonka kuukausierän suuruuteen vaikuttavat lainan korko ja takaisinmaksuaika. Saat itse valita takaisinmaksuajan (jopa 20 vuotta).
 3. Lainan avausmaksu ja tilinhoitomaksu näkyvät lainatarjouksestasi
Kokeile lainalaskuria

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on kulutusluotto, jota varten ei tarvitse kiinnittää omaisuutta vakuudeksi. Vakuudeton laina on yleisesti isompi riski pankille, joten lainan korko on yleensä myös korkeampi kuin esimerkiksi asuntolainan. Vakuudettoman lainan etuna on se, että voit käytännössä käyttää rahat mihin haluat.

Vakuudeton laina voi olla myös hyvä valinta, jos haluat kerätä kalliit luotot ja pikkulainat vain yhdelle lainalle. Näin voit laskea kuukausikustannuksiasi ja parantaa talouden hallintaasi.

Mikä on vakuudeton laina?

Onko sinulla kysyttävää?

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä meihin.

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Rekisterinumero: 556647-7286

Toimipaikka: Tukholma, Ruotsi

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank