Tietoa Nordaxista

Asiantuntijapankki, joka auttaa ihmisiä tekemään elämässään harkittuja valintoja, joihin heillä on varaa.

Taloudellista monimuotoisuutta ja vastuullista lainaamista

Nordax Bank on yksi NOBA Bank Group AB (publ)-yrityksen tuotemerkeistä ja perustettu 2003. NOBA Bank Group on pohjoismaalainen asiantuntijapankki, joka tarjoaa vakuudettomia lainoja ja säästötilipalvelua yksityishenkilöille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Espanjassa, Alankomaat ja Saksassa. Me toimimme Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa www.fi.se. Tarjoamme asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua sekä olemme erikoistuneet muutamaan lainatuotteeseen, jotka tunnemme parhaiten.

Nordaxin Tuottotili on Ruotsin finanssihallinnon (Riksgälden) hyväksymä ja kuuluu Ruotsin valtion talletussuojan piiriin. Talletussuoja antaa sinulle oikeuden meille tallettamiisi varoihin, enintään 1 050 000 SEK. Korvaus koskee yhtä asiakasta ja yhtä luottolaitosta. Sinun talletussuojasi pätee siis luottolaitoksessa NOBA Bank Group AB (publ), riippumatta onko sinulla tuottotili tuotemerkkien Nordax tai Bank Norwegian kautta. Jos sinulla on tili yhdessä toisen tilinhaltijan kanssa, niin tallettussuoja on henkilökohtainen. Korvaukseen ei vaikuta, jos sinulla on velkaa pankille. Tämän summan lisäksi, tilinhaltijalla on lain mukaan mahdollisuus saada korvauksia tiettyihin transaktioihin liittyen, esimerkiksi asunnon myynti, enintään 5 000 000 SEK. Ruotsin finanssihallinto maksaa varat 7 työpäivän kuluessa pankin konkurssista tai kun Finanssivalvonta on päättänyt talletussuojan toteuttamisesta.

Monipuolisen tarjonnan, kolmen tuotemerkin Nordax Bank, Bank Norwegian ja Svensk Hypotekspension, sekä 2 miljoonan asiakkaan ansiosta, olemme asiantuntevia ja skaalautuvia edistääksemme taloudellista hyvinvointia yhä useammalle. NOBA kokoaa yhteen erikoistuneita, asiakaskeskeisiä ja kestäviä taloudellisia tarjouksia yksilölle, pankille ja yhteiskunnalle, tänään ja huomenna. NOBA Bank Group AB:n (publ) ("NOBA") omistaa Nordic Capital Fund IX, Nordic Capital Fund VIII ja Sampo. Tällä hetkellä NOBA-konsernissa työskentelee noin 650 henkilöä ja olemme aktiivisia 7 markkinalla.

31. maaliskuuta 2023 lainakanta oli 93,7 miljardia kruunua (SEK) ja talletukset 80,1 miljardia kruunua (SEK).

Lisätietoja NOBA:sta ja tuotemerkeistämme löydät osoitteesta www.noba.bank

Taloudellista monimuotoisuutta ja vastuullista lainaamista
Kestävän kehityksen työ

Kestävän kehityksen työ

Jotta voimme harjoittaa kestävää liiketoimintaa, olemme me NOBA Bank Group AB:lla (publ) identifioineet strategisesti tärkeimmät kohdealueet: vastuullinen luotonanto ja kestävä organisaation. Näiden raamien sisään mahtuu myös yrityksen keskittyminen ympäristövaikutuuksiin, korkealaatuinen tietoturva sekä talousrikosten torjunta.

Kestävän kehityksen työtä ajetaan YK:n Global Compactin mukaisesti ja meidän vastuullisuusperiaatteet johtavat yrityksen kokonaisvaltaista työtä kestävän kehityksen ja valittujen kohdealueiden parissa: taloudellista hyvinvointia useammalle ja vastuullinen liiketoiminta. Nämä periaatteet korostavat kestävyyden integroimista strategiakehitykseen ja jatkuvaan liiketoimintaan. Tähän sisältyy myös riskien identifiointi ja hallinnointi.

Lue lisää meidän kestävän kehityksen työstä

Tule meille töihin

Työympäristöllemme ominaisia piirteitä ovat yhteistyö, työnilo ja sitoutuminen. Meillä on joustava lähestymistapa työntekijöidemme yksilöllisiin tarpeisiin ja kiinnitämme erityistä huomiota tasa-arvoon, toisten kunnioittamiseen ja työympäristöön. Työntekijöiden laajan osaamisen ja henkilökohtaisen vastuun kautta on syntynyt yrityskulttuuri, joka perustuu osallistumiseen ja päättäväisyyteen.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Urasivuiltamme löydät tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Lähetä meille hakemus!

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin
Tee yhteistyötä kanssamme

Tee yhteistyötä kanssamme

NOBA Bank Group AB (publ) tekee yhteistyötä luotonvälittäjien sekä muiden yritysten kanssa tarjotakseen kuluttajalle lainoja. Kehitämme yhdessä uusia myyntikanavia ja tarjouksia, jotka tuovat yhteisille asiakkaillemme lisäarvoa.

Esimerkkejä yhteistyökumppaneistamme: AXO, Etua, Motty, Sortter, Vertaa Ensin, Zmarta, Sambla Group: LVS, Rahalaitos, Salus

Lehdistön yhteyshenkilöt

Asianmukaiset lehdistömaininnat ovat meille todella tärkeitä. NOBA Bank Group AB (publ) on paljon henkilökuntaa, jolla on syvä tietämys yrityksestämme, liikeideastamme sekä tuotteistamme. Pyrimme auttamaan sinua nopeasti ja yhdistämään tiedustelusi oikealle henkilölle, jotta saisit kattavia vastauksia ja taustatietoa.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä:

Hanna Belander
Puh: +46 702 56 58 70
Sähköposti:

hanna.belander@nordax.se


Onko sinulla kysyttävää?

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Rekisterinumero: 556647-7286

Toimipaikka: Tukholma, Ruotsi

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank