Tietoa Nordaxista

Asiantuntijapankki, joka auttaa ihmisiä tekemään elämässään harkittuja valintoja, joihin heillä on varaa.

Tietoa Nordax Bankista

Nordaxin toiminta lyhyesti

Nordax on pohjoismainen pankki, joka tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja ja säästötilejä noin 300 000 asiakkaalle Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa. Ainutlaatuisen liiketoimintamallimme ansiosta koko toimintaamme johdetaan Tukholmasta ja palveluksessamme on yli 400 työntekijää.

Nordaxin viidellä perustajalla on vankka kokemus luotonannosta. Kymmenen vuoden aikana olemme rakentaneet organisaation, joka perustuu laajaan osaamiseen ja sitoumukseen. Tämä on hyvä perusta, kun halutaan antaa jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaista ja sovellettua palvelua..

Toimimme Ruotsin finanssivalvonnan, www.fi.se alaisuudessa ja toimintamme kuuluu valtion talletussuojan piiriin, kuten kaikki muutkin Ruotsin pankit. Voit lukea lisää meistä yhtymän kotisivuilla.

Lue lisää NORDAXGROUP.COM
Sustainability

Vastuullisuus

Vastuullisuus on meille Nordaxissa tärkeää. Ydinliiketoimintamme, vastuullinen luotonanto, on keskeisin painopisteemme kestävän kehityksen tukemisessa. Tarjoamme lainoja, joihin asiakkaillamme on varaa. Ja samalla annamme neuvoja ja ohjeita, jotta asiakkaamme pystyvät tekemään hyvin perusteltuja lainapäätöksiä. Vastuullisen luotonannon lisäksi keskitymme seuraaviin painopistealueisiin: työntekijöiden hyvinvointi, hyvä liiketoimintaetiikka ja resurssien tehokas käyttö.

Olemme YK:n Global Compact -aloitteen jäseniä ja noudatamme ohjelman kymmentä vastuullisen yritystoiminnan periaatetta vastuullisuustoiminnassamme. Pyrimme jatkuvasti parantamaan ja kehittämään toimintaamme, jotta voimme saavuttaa maailmanlaajuiset vastuullisuustavoitteet. Vuonna 2016 meille tehtiin ensimmäinen vastuullisuustarkastus GRI G4:n ohjeistuksen mukaisesti.

Lue lisää täältä
Töihin Nordax Bankiin

Tule meille töihin

Vuodesta 2003 lähtien Nordax on kasvanut ja kehittynyt nopeasti. Yhteensä meillä on yli 400 työntekijää Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Tanskasta ja Saksasta. Ja kaikki he istuvat Tukholman keskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Työympäristöllemme ominaisia piirteitä ovat yhteistyö, työnilo ja sitoutuminen. Meillä on joustava lähestymistapa työntekijöidemme yksilöllisiin tarpeisiin ja kiinnitämme erityistä huomiota tasa-arvoon, toisten kunnioittamiseen ja työympäristöön. Työntekijöiden laajan osaamisen ja henkilökohtaisen vastuun kautta on syntynyt yrityskulttuuri, joka perustuu osallistumiseen ja päättäväisyyteen.

Nordax-konsernin verkkosivuilta löydät tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Haluatko olla mukana kehittämässä tulevaisuuden pankkia? Lähetä meille hakemus!

https://career.nordax.com/
Lehdistön yhteyshenkilöt

Lehdistön yhteyshenkilöt

Asianmukaiset lehdistömaininnat ovat meille todella tärkeitä. Nordaxilla on paljon henkilökuntaa, jolla on syvä tietämys yrityksestämme, liikeideastamme sekä tuotteistamme. Pyrimme auttamaan sinua nopeasti ja yhdistämään tiedustelusi oikealle henkilölle, jotta saisit kattavia vastauksia ja taustatietoa.

Työskentele kanssamme

Tee yhteistyötä kanssamme

Nordax tekee yhteistyötä luotonvälittäjien sekä muiden yritysten kanssa tarjotakseen kuluttajalle lainoja. Kehitämme yhdessä uusia myyntikanavia ja tarjouksia, jotka tuovat yhteisille asiakkaillemme lisäarvoa.

Esimerkkejä yhteistyökumppaneistamme: LVS Brokers, Salus Group, Lendo, Zmarta, Sambla, Rahalaitos/Eone Oy ja Etua, Vertaa Ensin, Advisa, Motty telefinans, Sortter.

Corporate Governance

Haluatko tietää meistä enemmän?

Nordax-konsernin verkkosivuilta löydät lisää tietoa meistä, johtoryhmästämme ja toimivasta yritysjohdosta.

NORDAXGROUP.COM