Tietoa Nordaxista

Asiantuntijapankki, joka auttaa ihmisiä tekemään elämässään harkittuja valintoja, joihin heillä on varaa.

Taloudellista monimuotoisuutta ja vastuullista lainaamista

Nordax Bank on johtava niche-pankki, joka keskittyy taloudellisesti monimuotoiseen ja vastuulliseen luotonantoon.

Nordax Bank on perustettu 2003 ja meillä on tänä päivänä noin 450 työntekijää, jotka vastaavat liiketoiminnasta asiakkaillemme Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Kaikki työntekijät työskentelevät pääkonttorilla Tukholman keskustassa. Tarjoamme noin 300 000 asiakkaalle asiantuntemusta koskien vakuudettomia lainoja ja säästötiliä. Ruotsissa ja Norjassa tarjoamme myös asuntolainaa sekä käänteisestä asuntolainaa. Nordax Bank toimii Ruotsin finanssivalvonnan, www.fi.se alaisuudessa.

Nordax säästötili on Ruotsin finanssihallinnon (Riksgälden) hyväksymä ja kuuluu talletussuojan piiriin. Talletussuoja kattaa enintään 1 050 000 SEK. Riksgälden korvaa varat 7 työpäivän kuluessa pankin konkurssista tai Ruotsin finanssivalvonnan päätöksestä panna täytäntöön talletussuoja. Korvaus maksetaan ulos tilille tai maksumääräyksellä. Jos asut ulkomailla, saat sekin.

Nordax Bankin omistaa Nordic Capital Fund VIII/IX ja Sampo. Vuodesta 2019 lähtien on Svensk Hypotekspension (SHP) ollut Nordaxin täysin omistama tytäryhtiö. Vuonna 2021 Nordax Bankista tuli Bank Norwegianin omistaja. Yhdessä yhtiöillä on noin 2 miljoonaa asiakasta, 580 työntekijää ja koko lainakanta kattaa noin 65 miljardia kruunua (SEK).

Konsernin verkkosivuilta löydät lisää tietoa meistä ja yrityksestämme.

Lue lisää nordaxgroup.com

Taloudellista monimuotoisuutta ja vastuullista lainaamista
Vastuullisuus liiketoiminnassa

Vastuullisuus liiketoiminnassa

Vastuullisuus on meille Nordaxissa tärkeää. Ydinliiketoimintamme, vastuullinen luotonanto, on keskeisin painopisteemme kestävän kehityksen tukemisessa. Tarjoamme lainoja, joihin asiakkaillamme on varaa. Ja samalla annamme neuvoja ja ohjeita, jotta asiakkaamme pystyvät tekemään hyvin perusteltuja lainapäätöksiä. Vastuullisen luotonannon lisäksi keskitymme seuraaviin painopistealueisiin: työntekijöiden hyvinvointi, hyvä liiketoimintaetiikka ja resurssien tehokas käyttö.

Olemme YK:n Global Compact -aloitteen jäseniä ja noudatamme ohjelman kymmentä vastuullisen yritystoiminnan periaatetta vastuullisuustoiminnassamme. Pyrimme jatkuvasti parantamaan ja kehittämään toimintaamme, jotta voimme saavuttaa maailmanlaajuiset vastuullisuustavoitteet.

Lue lisää

Tule meille töihin

Vuodesta 2003 lähtien Nordax on kasvanut ja kehittynyt nopeasti. Yhteensä meillä on yli 400 työntekijää Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Tanskasta ja Saksasta. Ja kaikki he istuvat Tukholman keskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Työympäristöllemme ominaisia piirteitä ovat yhteistyö, työnilo ja sitoutuminen. Meillä on joustava lähestymistapa työntekijöidemme yksilöllisiin tarpeisiin ja kiinnitämme erityistä huomiota tasa-arvoon, toisten kunnioittamiseen ja työympäristöön. Työntekijöiden laajan osaamisen ja henkilökohtaisen vastuun kautta on syntynyt yrityskulttuuri, joka perustuu osallistumiseen ja päättäväisyyteen.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Urasivuiltamme löydät tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Lähetä meille hakemus!

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin
Tee yhteistyötä kanssamme

Tee yhteistyötä kanssamme

Nordax tekee yhteistyötä luotonvälittäjien sekä muiden yritysten kanssa tarjotakseen kuluttajalle lainoja. Kehitämme yhdessä uusia myyntikanavia ja tarjouksia, jotka tuovat yhteisille asiakkaillemme lisäarvoa.

Esimerkkejä yhteistyökumppaneistamme: AXO, Etua, Motty, Sortter, Vertaa Ensin, Zmarta, Sambla Group: LVS, Rahalaitos, Salus

Lehdistön yhteyshenkilöt

Asianmukaiset lehdistömaininnat ovat meille todella tärkeitä. Nordaxilla on paljon henkilökuntaa, jolla on syvä tietämys yrityksestämme, liikeideastamme sekä tuotteistamme. Pyrimme auttamaan sinua nopeasti ja yhdistämään tiedustelusi oikealle henkilölle, jotta saisit kattavia vastauksia ja taustatietoa.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä:

Hanna Belander
Puh: +46 702 56 58 70
Sähköposti: hanna.belander@nordax.se

Yritystiedot

Rekisterinumero

556647-7286

VAT/ALV-tunnus

SE 663000220901

Toimipaikka

Tukholma, Ruotsi

Nordax-konsernin verkkosivut

nordaxgroup.com

Onko sinulla kysyttävää?

Nordax Bank

Nordax Bank AB (publ)

Rekisterinumero: 556647-7286

Toimipaikka: Tukholma, Ruotsi

tel: 030-6036060

nordaxgroup.com