Maksimoi hillot - näin onnistut!

    Maksimoi hillot - näin onnistut!

    Onko mitään herkullisempaa kuin itse tehty mansikkahillo? Se maistuu taivaalliselta paahtoleivän päällä, pannukakkujen kanssa tai vohvelin kyytipoikana. Ja mikä voisikaan olla parempi tunne kuin ylimääräinen hillo säästötilillä? Tässä kaksi reseptiä, joiden avulla saat hillosta kaiken irti.

    Tarvitset:

    • 1 kg mansikoita (tuoreita tai pakastettuja – käytä mitä on saatavilla!)
    • 500 g sokeria (voit säätää määrää oman makusi mukaan, mutta 500 g sokeria pitää hillon sopivan makeana ja hyvin säilyvänä)
    • 1 rkl sitruunamehua (happo tuo makua ja auttaa hilloa paksuuntumaan)
    • 1/2 tl vaniljajauhetta tai 1 vaniljatanko antamaan hieman vaniljan makua (valinnainen)
    • Tietokone/tabletti/puhelin

    Tee näin:

    1. Valmistele mansikat: Huuhtele mansikat ja poista kannat. Jos ne ovat suuria, pilko mansikat pienemmiksi paloiksi, jotta ne kypsyvät tasaisesti.
    2. Keitä hillo: Laita mansikat isoon kattilaan, lisää sokeri ja sitruunamehu. Lämmitä matalalla lämmöllä, kunnes sokeri sulaa (sekoita välillä, ettei sokeri pala pohjaan).
    3. Vaniljatwist (valinnainen): Lisää vaniljajauhe tai halkaistu vaniljatanko, ja anna kiehua mukana matalalla lämmöllä.
    4. Lisää lämpöä: Anna hillon kiehua kunnolla noin 10–15 minuuttia. Kuori vaahto pois pinnalta, jotta hillosta tulee kirkasta ja kaunista.

    Välikahvit:

    Nyt voit maksimoida hillot ja avata säästötilin, jonka korko on 2,70%*. Lue lisää ja avaa säästötili.

    • Tarkista koostumus: Ota kattila pois liedeltä ja maista: tipauta pieni määrä hilloa kylmälle lautaselle ja vedä sormi läpi. Jos hillo ei valu takaisin yhteen, se on valmis! Muussa tapauksessa keitä vielä hetki.
    • Purkitus: Kaada kuuma hillo puhtaisiin, steriloituihin purkkeihin, sulje tiiviisti ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Säilytä hillopurkit jääkaapissa tai jossain viileässä paikassa.

    Säilytys:

    • Purkkien sterilointi: Varmista, että purkit ovat puhtaat ja steriloidut – keitä niitä kattilassa tai lämmitä uunissa 100°C noin 10 minuuttia.
    • Säilyvyys: Hillo säilyy noin vuoden, jos purkit ovat kunnolla sterilisoituja ja avaamattomia. Avattu purkki kannattaa säilyttää jääkaapissa ja käyttää muutaman viikon kuluessa.
    Nordax image

    Maksimoi loputkin hillot:

    • Mansikka-mustikkahillo: Lisää joukkoon mustikoita syvemmän värin ja maun takaamiseksi.
    • Raastettu tuore inkivääri tai loraus rommia tuo jännittävän twistin.
    • Säästä: Laita jatkossakin osa rahoistasi säästöön hyväkorkoiselle tilille ja nauti, kun näet rahojesi kasvavan!

      Lykkyä tykö!

    *Talletussuoja
    Tuottotilillämme saat hyvän koron ilman määräaikaisuutta. Tili on Ruotsin finanssihallinnon (Riksgälden) hyväksymä ja kuuluu Ruotsin valtion talletussuojan piiriin. Tämän vuoksi varasi ovat turvassa meillä.

    Talletussuoja antaa sinulle oikeuden meille tallettamiisi varoihin, enintään 1 050 000 SEK. Korvaus koskee yhtä asiakasta ja yhtä luottolaitosta. Sinun talletussuojasi pätee siis luottolaitoksessa NOBA Bank Group AB (publ), riippumatta onko sinulla tuottotili tuotemerkkien Nordax tai Bank Norwegian kautta. Jos sinulla on tili yhdessä toisen tilinhaltijan kanssa, niin tallettussuoja on henkilökohtainen. Korvaukseen ei vaikuta, jos sinulla on velkaa pankille. Tämän summan lisäksi, tilinhaltijalla on lain mukaan mahdollisuus saada korvauksia tiettyihin transaktioihin liittyen, esimerkiksi asunnon myynti, enintään 5 000 000 SEK. Ruotsin finanssihallinto maksaa varat 7 työpäivän kuluessa pankin konkurssista tai kun Finanssivalvonta on päättänyt talletussuojan toteuttamisesta.

    Avaa säästötili

    Nordax Bank

    NOBA Bank Group AB (publ)

    Rekisterinumero: 556647-7286

    Toimipaikka: Tukholma, Ruotsi

    +46 (0) 8-508 808 00

    www.noba.bank