Ostoksilla oleva asiakas

Nykyisille asiakkaillemme

Tiedämme, että asiakkaan kuunteleminen on yksi tärkeimpiä pitkän asiakkuuden kulmakiviä. Siksi arvostamme jokaista yksittäistä asiakaskontaktia.

 • Hae lisälainaa

  Lisälaina

  Hyvä asiakkaamme, koska  olet hoitanut lainaasi hyvin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden lainasumman korottamiseen. Voit hakea lainasi korottamista jopa 60 000€. Ilman uutta avausmaksua. Perusvaatimukset lisälainan hakemiseksi ovat samat kuin nykyisessä lainassasi. Lisäksi nykyisestä lainastasi tulee olla kolme edellistä kuukausierää maksettuna. Jos hakemasi lainan kokonaissumma on 40 000€ tai enemmän, vaaditaan hakemukselle rinnakkaishakija.

  Hae lisälainaa

  Hakemus ei ole sitova. Voit tutustua kaikkiin uuteen lainaan liittyviin yksityiskohtiin saatuasi uuden tarjouksen. Nopeuttaaksesi prosessia valitse elektroninen velkakirjan allekirjoitusKorko määräytyy lainan suuruuden ja luottokelpoisuutesi perusteella. Nämä määritellään erikseen jokaisen hakemuksen kohdalla. Siksi korko saattaa muuttua, kun lainaan tehdään muutoksia.

  Jos olet saanut meiltä tarjouskoodin joko laskun tai muun tarjouksen yhteydessä lisää se alla olevaan kenttään. Muussa tapauksessa valitse Minulla ei ole koodia.

 • Sivun alkuun
 • Hae maksuvapaata kuukautta

  Maksuvapaa kuukausi

  Voit käyttää kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain, ne eivät kuitenkaan saa olla peräkkäisiä. Voit hakea maksuvapaata kuukautta oltuasi asiakkaamme kolmen kuukauden verran, edellyttäen, että olet maksanut edeltävät kolme kuukausierää maksuaikataulusi mukaisesti.

  Huomioi, että maksuvapaan kuukauden korko ja kulut lisätään velkapääomaan. Jotta takaisinmaksuaikasi ei muuttusi nousee kuukausieräsi hieman seuraavasta laskutuksesta lähtien. 

  HAE MAKSUVAPAATA KUUKAUTTA
 • Sivun alkuun
 • Hae Lainaturvaa

  Lainaturva

  Lainaturva on vapaaehtoinen vakuutus, joka voi lisätä taloudellista turvaasi odottamattomissa tilanteissa. Jos sairastut tai joudut työttömäksi, lainaturvavakuutus voi vastata lainasi takaisinmaksusta. Kuolemantapauksessa vakuutus voi maksaa jäljellä olevan lainan 40.000 € asti. Alla olevasta linkistä voit lukea lisää lainaturvasta, sen vakuutusehdoista ja rajoituksista, ja sieltä voit myös hakea lainaasi lainaturvan.

  Lue lisää ja tee hakemus

  KÄYTÄ Lainaturvaa

  Teet vahinkoilmoituksen helpoimmin lataamalla oheiset lomakkeet. Voit myös asioida AXAn kotisivuilla tai ottaa heihin yhteyttä puhelimitse, numerosta 010 802 840.

  Lähetä täytetty lomake vakuutuksen antajalle: AXA, PL 67, 00501 Helsinki, Suomi.

   

  LAINATURVAN IRTISANOMINEN

  Jos haluat irtisanoa lainaturvavakuutuksesi, sinun tulee ilmoittaa siitä meille kirjallisesti. Irtisanominen astuu voimaan, kun olemme vastaanottaneet ja rekisteröineet, kirjallisen irtisanomisesi.

  Lainaturva irtisanotaan aina automaattisesti viimeistään täyttäessäsi 65 vuotta, tai aikaisemmin jos joku vakuutusehdoissa määrätyistä tilanteista tapahtuisi vakuutuksen voimassaolon aikana.

 • Sivun alkuun
 • E-lasku

  Haluamme tehdä laskujen vastaanottamisen helpoksi. Voit vastaanottaa kuukausittaisen laskusi sähköisessä muodossa suoraan verkkopankkiisi paperilaskun sijaan. E-laskun maksaminen on vaivatonta, saat laskun tiedot suoraan verkkopankkiisi, jossa voit tarkistaa tiedot sekä vahvistaa laskun. Voit aktivoida E-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi. Palvelu on maksuton. Jos sinulla on kysyttävää E-laskun aktivoinnista, pyydämme ottamaan yhteyttä omaan pankkiin.

 • Sivun alkuun
 • Takaisinmaksuajan pidennys

  Alenna kuukausierää pidentämällä laina-aikaa

  Kun pidennät lainan takaisinmaksuaikaa, kuukausittainen maksu pienenee. Pienin mahdollinen kuukausierä on 15 € ja yhden lainan ottajista tulee olla alle 75-vuotias maksuajan päättyessä. Huomioi kuitenkin, että lainan kokonaiskustannus kasvaa, kun pidennät maksuaikaa.

  Hae muutosta lainan kuukausierään

  Voit hakea lainan kokonaissummasta riippuen eripituisia maksuaikoja.
  Lainan määrä on pienempi kuin 3 000 €: jopa 8 vuotta
  Lainan määrä on 3 000 – 50 000 €: jopa 15 vuotta

  Ilmoitamme sinulle päätöksestä kirjallisesti. Jos hakemuksesi hyväksytään, saat lisäsopimuksen allekirjoitettavaksi.

 • Sivun alkuun
 • Tarjous sinulle asiakkaanamme

  Tiedämme, että asiakkaamme pitävät huolta kodeistaan. Teemme yhteistyötä Netraudan kanssa ja asiakkaanamme saat 20 euron alennuksen yli 300 euron tilauksesta koskien Netrauta.fi:n koko valikoimaa. Netrauta.fi on Suomen suurin kodinrakentamisen verkkokauppa. Tuotevalikoimasta löytyy tuotteita mm. puutarhaan, sisustukseen sekä rakentamiseen. Käytäthän alennuskoodia NRDX20ENL11. Alennus on voimassa 31. maaliskuuta 2019 saakka ja koskee myös jo alennettuja tuotteita.

 • Sivun alkuun
 • Tee talletus

  Talletukset tuottotilillesi

  Säästötilitalletukset tehdään Nordean pankkitilimme kautta IBAN: FI5718203000030759, BIC: NDEAFIHH.
  Anna viitteenä säästötilisi numero. Löydät sen tiliott
  eestasi tai muusta kirjeenvaihdosta. Voit tallettaa säästötilillesi enintään 100.000 €. Lähetämme sinulle vahvistuksen, kun tilisiirtosi on saapunut meille.

  Ruotsin talletussuoja antaa sinulle oikeuden meille tallettamiisi rahoihin, takuusumman vapauttamiseen mennessä karttunut korko mukaan luettuna. Enimmäiskorvaus on 950.000 SEK. Ruotsin finanssihallinto (Riksgälden) maksaa varat 7 työpäivää talletussuojan laukeamisen jälkeen.

 • Sivun alkuun
 • Tee nosto

  Nostot tuottotililtäsi

  Nostat rahaa säästötililtäsi täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen postimaksuttomaan osoitteeseemme.

  Kun olemme saaneet täyttämäsi nostolomakkeen, siirrämme rahat ilmoittamallesi tilille ja lähetämme sinulle vahvistuksen. Rahat näkyvät tililläsi noin 4 pankkipäivän päästä siitä, kun olemme vastaanottaneet täyttämäsi lomakkeen.

  Tilaa lomake kotiin
 • Sivun alkuun
 • Vaihda vastatiliä

  Muuta tiliä, jolle maksamme rahat

  Jos haluat tehdä muutoksia tiliin, jolle maksamme rahasi, täytä lomake ja lähetä se postimaksuttomaan osoitteeseemme. 

  Liitä kirjeeseen kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Lähetämme sinulle vahvistuksen,
  kun muutos on tehty.

  Jos muutat tilin tietoja noston tai säästötilisi lopetuksen yhteydessä, teemme tilimuutoksen turvallisuussyistä maksua edeltävänä päivänä.

  Tilaa lomake kotiin
 • Sivun alkuun
 • Tilaa saldotiedot

  Saldo-ja korkotiedot

  Haluatko tietää, miten talletuksesi on kehittynyt?  Lähetämme tammikuun lopussa laskelman edellisen vuoden aikana karttuneesta korosta. Toimitamme tiedot maksetuista tai pääomalle karttuneista koroista Ruotsin veroviranomaiselle (Skatteverket). He toimittavat tiedon Suomen veroviranomaiselle. Olet itse vastuussa ilmoittamaan korkotuotot ja tekemään verovähennyksesi veroilmoitukseen. Me emme ole velvollisia tekemään verovähennyksiä, tai pidättämään veroja, maksetuista tai pääomitetusta korosta.

  Jos haluat tietoja säästöjesi kehityksestä kesken vuoden, ilmoita tietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin lähetämme tiedot sinulle. Palvelemme sinua myös puhelimitse ja sähköpostitse. Tämänhetkiset ja toteutuneet korot näet alta.

  Toteutuneet korot

  Tilaa tiliote kotiin
 • Sivun alkuun
 • Sulje tili

  Sulje tuottotili

  Voit sulkea tilin täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen postimaksuttomaan osoitteeseemme. Kun tili suljetaan, säästöpääoma ja sille kertynyt korko siirretään ilmoittamallesi tilille. Rahat näkyvät tililläsi 4 pankkipäivän päästä siitä, kun olemme saaneet oikeilla tiedoilla varustetun lomakkeen.

  Toimitamme korkotiedot Ruotsin veroviranomaiselle (Skatteverket), joka puolestaan toimittaa ne edelleen Suomen veroviranomaiselle. Huomaa, että emme pidätä veroa maksetusta tai pääomaan lisätystä korosta. Tilinomistaja vastaa siis itse korkotulojen ilmoittamisesta veroilmoituksessaan. 

  Kun tili on suljettu, lähetämme sinulle vahvistuksen, jossa on tiedot korosta ja kertyneestä korosta.

  Tilaa lomake kotiin