Lainatarjouksemme 

Meillä on pitkä kokemus lainanannosta ja yritämme aina löytää kaikille hakijoille parhaimman ratkaisun.

Lainasumma: 1.000 € – 60.000 €
Takaisinmaksuaika: 1 – 15 vuotta
Nimelliskorko: 4,9 % – 19,9 % (vaihtuva)
Tilinhoitomaksu: 5 € 
Avausmaksu: 89 € (Alle 4 100 euron lainat ovat ilman avausmaksua)

Nordax ei tarjoa luottoja, joiden tarkoitus on rahoittaa omistus- tai asumisoikeusasunnon tai tontin hankkiminen tai säilyttäminen.

Perusvaatimukset 

Lainan hakijaa koskevat perusvaatimukset: Ikä vähintään 23 vuotta, vakituiset vuositulot vähintään 16.000 €, asunut Suomessa vähintään 3 vuotta, ei maksuhäiriömerkintöjä. Kaksi lainanhakijaa lisää lainan myönteisen päätöksen mahdollisuutta.

Mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä pienemmät kuukausierät

Lyhennyksen kuukausierä on sidottu lainan kokonaissummaan, valittuun takaisinmaksuaikaan ja tämänhetkiseen korkoon. Kuukausierän suuruus vaihtelee euribor-tason muuttuessa. Pidempi takaisinmaksuaika antaa pienemmän kuukausierän. Lainan lunastaminen tai osittainen takaisinmaksu on maksutonta. Maksat korkoa, kunnes laina on maksettu takaisin.

Toimi näin

  1. Lainan hakeminen käy kätevimmin kotisivuillamme, mutta voit myös soittaa meille numeroon 030 603 6060, jos tarvitset apua.
  2. Teemme alustavan luottopäätöksen hakemuksessa olevista tiedoista ja lähetämme sinulle vastauksen muutaman päivän kuluessa.
  3. Rahasi maksetaan tilille, kun olemme vastaanottaneet allekirjoituksellasi varustetun velkakirjan ja muut vaaditut asiakirjat

Hakemus on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Elektroninen allekirjoitus

Nopeuttaaksesi prosessia valitse elektroninen velkakirjan allekirjoitus. Kun laina on myönnetty lähetämme sinulle linkin sisäänkirjautumista varten ohjeiden kera.

Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 18,74 %, kun lainasumma on 10.000 €, takaisinmaksuaika on viisi vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 89 € ja esimerkkikorko 15,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 15.000 €, eli 250 €/kk.

Esimerkin hetkellä voimassa oleva viitekorko: 1 kk Euribor -0,401%, 26.07.2019

Korko on vaihtuva ja koostuu ajankohtaisesta viitekorosta ja marginaalikorosta, joka määritellään velkakirjassa.  

Kuluttajansuojalaki

Kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmä