Tervetuloa hakemaan lisälainaa

Olemme iloisia, että käännyt puoleemme lisälainatarpeen yhteydessä. Kun haet lisälainaa, sinun ei tarvitse maksaa uutta avausmaksua.

Anna toivomasi lisälainan määrä. Kuten aiemmankin hakemuksesi yhteydessä, tarkistamme luottotietosi ja määrittelemme koron tämänhetkisten tietojen perusteella.

Saat tiedon päätöksestä muutaman päivän kuluessa ja rahat maksetaan tilillesi, kun olemme saaneet takaisin allekirjoituksellasi varustetun velkakirjan.

Hakemus ei ole sitova. Voit tutustua kaikkiin uuteen lainaan liittyviin yksityiskohtiin saatuasi uuden tarjouksen.

Nopeuttaaksesi prosessia – allekirjoita sähköisesti.
Nopeuttaaksesi prosessia valitse elektroninen velkakirjan allekirjoitus.Kun laina on myönnetty lähetämme sinulle linkin sisäänkirjautumista varten ohjeiden kera.

Voit hakea lainaa seuraavasti:
Lainasumma 1.000 € – 60.000 €
Takaisinmaksuaika 1 – 15 vuotta

Kokonaisluoton summa määrää saamasi takaisinmaksuajan; 15 vuotta voi valita, jos uuden lainan kokonaismäärä on 3.000 € tai enemmän. Yli 40.000 € luotolle vaaditaan rinnakkaishakija.

Jos valitset pidemmän takaisinmaksuajan, saat pienemmän kuukausimaksun. Huomaa kuitenkin, että tämä tarkoittaa lainan kokonaiskustannuksen kasvua. Jos haluat maksaa lainasi takaisin nopeammin, voit halutessasi lyhentää sitä ylimääräisillä lyhennyksillä.

Nordax ei tarjoa luottoja, joiden tarkoitus on rahoittaa omistus- tai asumisoikeusasunnon tai tontin hankkiminen tai säilyttäminen.

kuluttajansuojalaki

Kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmä