Viulua soittava käsi

Anna palautetta

 • Anna palautetta

  Auta meitä kehittymään

  Mielipiteesi on meille tärkeää ja se auttaa meitä kehittymään. Kuuntelemme sinua mielellämme jos et ole tyytyväinen palveluumme. Toivomme että olet meihin yhteydessä ensisijaisesti puhelimitse 030 603 6060 voidaksemme selvittää kysymykset tai mahdolliset väärinkäsitykset.

  Mikäli et ole tyytyväinen saamiisi vastauksiin voit kääntyä vastuuhenkilömme puoleen: Nordax Bank AB (publ), Malin Jönsson, PL 4620, 00002 Helsinki tai lähettää sähköpostia meille osoitteeseen: info@nordax.fi (Laina) tai talletus@nordax.fi (Talletus). Ilmoita, mitä asia koskee, ja anna yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Käsittelemme kaikki asiat Ruotsin Rahoitusvalvonnan ohjeiden mukaisesti.

  Mikäli et edelleen ole tyytyväinen, voit kääntyä Kuluttajariitalautakunnan puoleen: www.kuluttajariita.fi/, Hämeentie 3, PL 306, 00531 Helsinki, puh. 029 566 5200 tai  eurooppalaisen verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin puoleen riidan ratkaisua varten, katso linkki: www.ec.europa.eu/consumers/odr/.  Voit myös ottaa yhteyttä Vakuutus- ja Rahoitusneuvontaan: www.fine.fi/, puh. 09 6850 120. Tämä on riippumaton taho, jonka tehtävänä on selvittää valitusasioita sekä antaa neuvoja vakuutus-, pankki- ja arvopaperiasiakkaille. Voit myös saada asian ratkaistua yleisessä tuomioistuimessa Suomessa soveltaen Suomen lakia.

  Ruotsissa voit ottaa yhteyttä joko Yleiseen valituslautakuntaan (Allmänna reklamationsnämnden): www.arn.se/, puh. +46 (0)8 508 86 000, tai Kuluttajien Pankki- ja finanssivirastoon (Konsumenternas Bank- och finansbyrå): www.konsumentbankbyran.se/, puh. +46 8 22 58 00.

  Mikäli valituksesi koskee sinulle lähetettyä henkilökohtaista lainatarjousta
  Lähetämme muutaman kerran vuodessa tarjouksia, joissa kerromme toiminnastamme ja lainapalveluistamme. Ostamme osoitetietosi Väestörekisterikeskuksen tietokannasta (Väestötietojärjestelmä): puh. 0295 535 001.

  Jos et halua meiltä postia jatkossa, ota meihin yhteyttä, niin poistamme osoitteesi listaltamme. Saatat kuitenkin saada meiltä tarjouksia vielä muutaman viikon ajan ennen tietojen lopullista päivittymistä. Tämä johtuu siitä, että osoitepoiminta on saatettu tehdä ennen pyytämääsi mainontakieltoa.