Piirtävä käsi

Tietoa Nordaxista

Menestyksemme taustalla on pitkä kokemus, joustava palvelu ja henkilökohtainen sitoutuminen. Tavoitteenamme on näiden periaatteiden näkyminen jokaisessa asiakaskohtaamisessamme.

 • Tietoa Nordax Bankista

  Nordaxin toiminta lyhyesti

  Nordax on pohjoismainen pankki, joka tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja ja säästötilejä noin 150.000 asiakkaalle Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa. Ainutlaatuisen liiketoimintamallimme ansiosta koko toimintaamme johdetaan Tukholmasta ja palveluksessamme on yli 200 työntekijää.

  Nordaxin viidellä perustajalla on vankka kokemus luotonannosta. Kymmenen vuoden aikana olemme rakentaneet organisaation, joka perustuu laajaan osaamiseen ja sitoumukseen. Tämä on hyvä perusta, kun halutaan antaa jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaista ja sovellettua palvelua.

  Toimimme Ruotsin finanssivalvonnan, www.fi.se alaisuudessa ja toimintamme kuuluu valtion talletussuojan piiriin, kuten kaikki muutkin Ruotsin pankit. Voit lukea lisää meistä yhtymän kotisivuilla.

 • Sivun alkuun
 • Johtoryhmä

  Meidän konsernin johto

  Nordaxin johtoryhmä koostuu henkilöistä, joilla on pitkä kokemus toimialaltamme. Suuri osa konsernin johdosta oli mukana perustamassa yhtiötä. Se edistää aitoa sitoutumista yrityksen liikeideaan ja tulevaisuuteen. Päätöksemme tehdään konsernin johdossa ja työprosesseissa, joihin osallistuu työntekijöitä kaikilta tasoilta. Näin olemme myös rakentaneet työympäristön, jolle on ominaista yhteistyö ja osallistuminen.

 • Sivun alkuun
 • Töihin Nordax Bankiin

  Tule meille töihin

  Nordax on kehittynyt ja kasvanut voimakkaasti perustamisvuodesta 2004 alkaen.  Meillä on yli 200 työntekijää kaikista toimintamaistamme jotka työskentelevät Tukholman keskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

  Työympäristöllemme on ominaista yhteistyö, työn ilo ja osallistuminen. Suhtaudumme työntekijöidemme yksilöllisiin tarpeisiin joustavasti ja vaalimme tasa-arvoa, kunnioitusta ja hyvää työympäristöä. Työntekijöillemme on kehittynyt osallistumiseen ja päättäväisyyteen perustuva yrityskulttuuri laajan osaamisen ja sitoutumisen ansiosta.

  Konsernimme kotisivuilta löydät avoinna olevat työpaikat.
  Haluatko liittyä mukaan ja kehittyä kanssamme – lähetä hakemuksesi nyt!

 • Sivun alkuun
 • Lehdistön yhteyshenkilöt

  Lehdistön yhteyshenkilöt

  Asianmukaiset lehdistömaininnat ovat meille todella tärkeitä. Nordaxilla on paljon henkilökuntaa, jolla on syvä tietämys yrityksestämme, liikeideastamme sekä tuotteistamme. Pyrimme auttamaan sinua nopeasti ja yhdistämään tiedustelusi oikealle henkilölle, jotta saisit kattavia vastauksia ja taustatietoa.

  Yhteystiedot

  Jos sinulla on kysymyksiä niin ottakaa yhteyttä Andreas Frid
  Puh: +46 705 290 800
  Sähköposti: andreas.frid@nordax.se

 • Sivun alkuun
 • Työskentele kanssamme

  Työskentele kanssamme

  Nordax tekee yhteistyötä luotonvälittäjien sekä muiden yritysten kanssa tarjotakseen kuluttajalle lainoja. Kehitämme yhdessä uusia myyntikanavia ja tarjouksia, jotka tuovat yhteisille asiakkaillemme lisäarvoa.

  Esimerkkejä yhteistyökumppaneistamme: Klarna, Lendo, Zmarta, Rahalaitos/Eone Oy ja Etua.

  Yhteystiedot

  Onko sinulla tai yritykselläsi kysymyksiä liittyen yhteistyöhön?
  Yhteyshenkilö: Jessica Jonung
  Puh: +46 8 690 18 06
  Sähköposti: jessica.jonung@nordax.se

   

 • Sivun alkuun
 • Corporate Governance

  Organisaatiomme

  Nordax-yhtymän kotisivuilta löydät tietoja yhtiön hallinnosta. Sivut sisältävät tietoja mm. Nordaxin hallituksesta, konsernin johdosta, tarkastustoiminnoista sekä osakkeenomistajista.

 • Sivun alkuun
 • Investor relations

  Investor relations

  On Nordax group website you find relevant information about Nordax from a financial and strategic perspective. Our goal is to build trust by being as transparent and available as possible. The purpose is to give you a fair picture of the company to make you able to analyze our company and draw correct conclusions from the information presented.