Hand som skriver

Låneansökan

  1. Start
  2. Kontaktuppgifter
  3. Medsökande
  4. Granska & Skicka

Välkommen att ansöka om tilläggslån

Vi är glada att du som befintlig kund vänder dig till oss när ett nytt lånebehov uppstår. När du ansöker igen behöver du inte betala någon ny uppläggningsavgift. 

Du anger det lånebelopp du vill utöka lånet med. Precis som när du sökte ditt förra lån tar vi en kreditupplysning och sätter räntan utifrån de förutsättningar du har vid detta lånetillfälle. 

Beskedet får du inom ett par dagar och pengarna utbetalas till ditt konto när vi fått tillbaka det påskrivna skuldebrevet.

Eftersom ansökan inte är bindande kan du ta ställning till detaljerna för det nya lånet när du får vårt erbjudande.

För snabbaste process - signera elektroniskt
För snabbaste process, välj att signera ditt skuldebrev elektroniskt. När lånet blivit beviljat mailar vi en länk för inloggning och instruktioner.

 

Du kan ansöka om:
Lånebelopp 1.000 - 60.000
Återbetalningstid 1 - 15 år

Det är det totala lånebeloppet som styr vilken återbetalningstid du kan få, 15 år kan dock bara väljas om det totala nya lånebeloppet är 3.000  eller mer. För belopp över 40.000  krävs en medsökande.

Väljer du en längre återbetalningstid får du en lägre månadskostnad, var bara uppmärksam på att den totala kreditkostnaden då ökar. Vill du betala av lånet snabbare kan du alltid göra extra amorteringar när det passar.

Nordax erbjuder inte krediter som tas i syfte att köpa eller behålla äganderätt till hus, tomträtt eller bostadsrätt.

Konsumentskyddslagen

Consumer Credit Inquiry System