Toivottu lainamäärä

Takaisinmaksuaika

Korko

Nimelliskorko 8.9
Tod. vuosikorko 9.62

Säädä korkoprosenttia

Kuukausierä

Näin olemme laskeneet

Lainatarjouksemme Klarnan asiakkaille

Lainasumma: 3.000 € – 50.000
Avausmaksu: 0
Takaisinmaksuaika: 1 15 vuotta
Nimellinen korko: 7,9 % 18,9 % (vaihtuva)
Tilinhoitomaksu: 5

Nordax ei tarjoa luottoja, joiden tarkoitus on rahoittaa omistus- tai asumisoikeusasunnon tai tontin hankkiminen tai säilyttäminen. 

Valittu takaisinmaksuaika ohjaa kuukausierää

Lyhennyksen kuukausierä on sidottu lainan kokonaissummaan, valittuun takaisinmaksuaikaan ja tämänhetkiseen korkoon. Kuukausierän suuruus vaihtelee euribor tason muuttuessa. Pidempi takaisinmaksuaika antaa pienemmän kuukausierän. Lainan lunastaminen tai osittainen takaisinmaksu on maksutonta. Maksat korkoa, kunnes laina on maksettu takaisin.

Asiakaslähtöinen palvelu

Meillä on pitkä kokemus lainanannosta ja yritämme aina löytää kaikille hakijoille parhaimman ratkaisun.

Lainan hakijaa koskevat perusvaatimukset: Ikä vähintään 23 vuotta, vakituiset vuositulot vähintään 16.000 , asunut Suomessa vähintään 3 vuotta, ei maksuhäiriömerkintöjä. Kaksi lainanhakijaa lisää lainan myönteisen päätöksen mahdollisuutta.

Toimi näin

  1. Lainan hakeminen käy kätevimmin kotisivuillamme, mutta voit myös soittaa meille numeroon 030 603 6060, jos tarvitset apua.
  2. Teemme alustavan luottopäätöksen hakemuksessa olevista tiedoista ja lähetämme sinulle vastauksen  muutaman päivän kuluessa.
  3. Rahasi maksetaan tilille, kun olemme vastaanottaneet allekirjoituksellasi varustetun velkakirjan ja muut vaaditut asiakirjat

Hakemus on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Elektroninen allekirjoitus

Nopeuttaaksesi prosessia valitse elektroninen velkakirjan allekirjoitus. Kun laina on myönnetty lähetämme sinulle linkin sisäänkirjautumista varten ohjeiden kera

Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 18,30 %, kun lainasumma on 10.000 €, takaisinmaksuaika on viisi vuotta, tilinhoitomaksu 5 € ja esimerkkikorko 15,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 14.880 €, eli 248 €/kk.

Esimerkin hetkellä voimassa oleva viitekorko: 1 kk Euribor - 0,367 %, 22.12.2017

Korko on vaihtuva ja koostuu ajankohtaisesta viitekorosta ja marginaalikorosta, joka määritellään velkakirjassa.   

Kuluttajansuojalaki

Kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmä